Ingrediënten voor 2 personen
- 30 g Gemberwortel, geschild en in dunne plakjes gesneden
- 250 g Kipfilet, in reepjes gesneden
- Kipkruiden naar smaak
- 200 g Boontjes, schoongemaakt
- 1 Rode paprika, in stukjes gesneden
- 1 Lente-ui, in stukjes gesneden
- Zout en peper
Bereidingswijze
- Verhit de sesam- en rijstolie in een wok en voeg de gemberplakjes toe. Bak deze op laag vuur totdat de gember begint te geuren.
- Voeg nu de reepjes kipfilet toe en roerbak deze op hoog vuur totdat ze goudbruin kleuren. Voeg kipkruiden naar smaak toe
- Kook vervolgens de noedels volgens de instructie op de verpakking.
- Voeg vervolgens de boontjes toe en wok deze mee met de kip.
- Voeg de paprika en de lente-uitjes toe aan de wok en roerbak het geheel nog 2 minuutjes.
- Schep nu de sesamzaadjes door het gerecht en breng het geheel eventueel nog wat op smaak met wat peper en zout.
- Serveren met de Chinese noedels.